Mandemaker Reef Life

Verzending & retourneren

 • Verzending en Levering

  Producten en levende have - Producten met een houdbaarheidsdatum worden speciaal voor u besteld, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Levende have bestellen wij via de grootste importeurs van Nederland en komt uit alle bekende regios van de wereld.

  De meeste producten leveren wij binnen een week door PostNL of door onze koerier. Ook kunt u uw bestelling ophalen (op afspraak). Levende have kan worden afgehaald en/of per koerier worden bezorgd.

 • Retouren, Garantie & Annuleringen

  14 dagen niet goed garantie. Vanaf de dag van levering heeft u 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Op voorwaarde dat u het product in originele staat en verpakking, compleet en onbeschadigd aanlevert.

  Mandemaker Reef Life vergoed geen verzendkosten voor de retourzending. Uiteraard kunt u levende have niet retourzenden. Annuleren van uw bestelling is mogelijk. Mail of bel daarvoor zo snel mogelijk naar info@mandemakerreeflife.nl / +31621905390.

  Mocht u speciaal voor u bestelde levende haven willen annuleren, dan zijn wij genoodzaakt om 15% van de verkoopprijs in rekening te brengen.

  Onze algemene voorwaarden vindt u hier.