Mandemaker Reef Life

Triton

 • Triton Lab

 • TRITON Methode

  De nieuwe generatie zeeaquarium methode - De makkelijkste en veiligste manier op basis van wetenschappelijk onderzoek door de fabrikant TRITON.

  Onverslaanbaar en dicht bij de natuur met de beste resultaten dankzij het gebruiksgemak. Geschikt voor aquarium professionals en hobbyisten. Het onderhouden van een zeeaquarium is nog nooit zo gemakkelijk, eenvoudig en toch veilig geweest.

  De Triton Producten vindt u hier en de TritonManual.pdf (2.30 MB) voor gebruik. Voordat u met deze methode begint, wordt een Triton Lab watertest aanbevolen.

  Meer over de Triton methode vindt u op http://www.triton.de/home/?L=1.

 • TRITON LANI LED

  Compromisloos efficiënt - Dé zeeaquarium LED verlichting voor alle koralen - voor de beste groei en de beste kleur resultaten.

  LANI LED heeft zich bewezen als dé verlichting van de keuze voor rifaquaria dat aan zelfs de meest veeleisende normen voldoet. TRITON showrooms zijn het bewijs van de uitstekende kwaliteit van deze producten aan het publiek.

  Meer informatie over Triton LANI LED vindt u op http://www.lani-led.de/?L=1 .

  Voor bestellingen en prijzen neem contact op met ons.

 • TRITON Lab

  De Triton Lab wateranalyse is de eerste en het meest nauwkeurige sporen analytische laboratoriumservice voor zeeaquarium hobbyisten en professionele aquarianen. Stuur een sample water op in de bij Mandemaker Reef Life gekochte sample kit en Triton doet een volledig wateronderzoek voor u. Daarna kunt u starten met de bovengenoemde Triton Methode.

  De Triton professionele wateranalyse testen vindt u hier.

  Meer over de Triton Lab professionele wateranalyse vindt u op http://www.triton-lab.de/index.php?id=24&L=1.