Mandemaker Reef Life

Philips CoralCare Led verlichting

Snel overzicht

Optimale koraalgroei en het uiterlijk van een natuurlijk rif


190W Perfecte lichtbalans Laag energieverbruik Dimbaar IP65 10KG

Beschikbaar: In voorraad

* Verplichte velden

€ 749,00

Meer afbeeldingen

Details

Optimale koraalgroei en het uiterlijk van een natuurlijk rif

190W
Perfecte lichtbalans
Laag energieverbruik
Dimbaar
IP65
10KG

Breed spectraal bereik

CoralCare is het resultaat van uitgebreide tests en in-house kennis. De gevalideerde lichtinstelling creëert een optimale balans tussen koraalgroei en een natuurlijk uiterlijk van een rif dankzij het brede spectrale bereik

Perfecte lichtbalans

Dankzij de unieke lichtverdeling en oplossing voor kleurcombinaties profiteren koralen van een gelijkmatige lichtdosering en worden zowel een glinsterend effect buiten het aquarium als gekleurde schaduwen voorkomen.

Laag energieverbruik

Bij 190W bespaart CoralCare tot wel 30% energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen voor aquaria. Het helpt u geld te besparen en een steentje bij te dragen aan een beter milieu dankzij de uiterst efficiënte LED's.

Eenvoudig te bedienen

Door het intelligent combineren van meerdere LED's met verschillende golflengten hebben wij het instellen van de controller vereenvoudigd voor de gebruiker. Hierdoor hoeft de gebruiker alleen maar het gewenste kleurpunt en de gewenste intensiteit te selecteren, zonder zich zorgen te maken over de optimale lichtkwaliteit voor koraalgroei en een fraaie weergave.

Weinig onderhoud

Dankzij het stevige ontwerp met lange levensduur en hoogwaardige materialen.

Makkelijk aan te sluiten

De CoralCare-armatuur van 10 kg wordt geleverd met een eigen instelbare ophangset, een netsnoer en een kabel voor DIM-interface.

 

Extra informatie

Gewicht 10