Mandemaker Reef Life

Aquarium op Maat

Wij maken aquaria op maat voor zowel voor zoet- as zeewater. Alleen een losse bak, of sump? Geen probleem. U kunt uw aquarium van diverse opties voorzien, zoals extra helder Opti White glas, een extra overloop of een bodemafzuiger. Ook kunt u zelf de hoogte van de grindlijst en de lichtkap bepalen. Voor een overzicht van alle beschikbare opties kunt u terecht bij <opties>. Mocht er iets niet in de lijst staan, mail of bel ons, want bijna alles is mogelijk.

 

Filter

U kunt uw aquarium op diverse wijzen filteren. Voor een goed advies over de beste filtering in uw situatie kunt u uiteraard terecht bij ons. Naast een extern filter of een binnenfilter kunt u uw aquarium voorzien van een sump of een bioloog in het aquariummeubel. Ook kunt u een achterliggend biologisch filter in uw aquarium laten bouwen.

 

  aquarium_rick_achterliggendfilter    Overloop    diamond_schuifdeuren_sump

 

Meubel

Voor de afwerking van uw Aquarium meubel heeft u de keuze uit schuifdeuren, klapdeuren of volledig afklikbare fronten. Uiteraard heeft u hierbij de keuze uit diverse handgrepen, deurknopjes en scharnieren. Een volledig geintegreerd aquarium of wandaquarium is ook mogelijk.

profielenzichtbaar_klapdeur_knopje scharnier_klapdeur sump_klapdeuren

Wilt u uw meubel strak afwerken? Dan kunt u van het meubel de grindlijst maken. U kunt uw meubel afwerken met diverse kleuren formica of c-bond.

Bekijk de kleurenstalen voor een overzicht van de beschikbare kleuren. Kleuren die niet op het stalenoverzicht staan zijn mogelijk tegen een meerprijs.

 

Verlichting

reptile_Sunstrip_02

Voor het mooiste plaatje van uw vissen, planten, koralen en andere dieren maken we gebruik van goede verlichting. Standaard leveren we de Econlux Solar Stinger LED-Verlichting. De SolarStinger LED Sunstrip, is een uniek ontwerp aquarium LED verlichting, die in elk nieuw of bestaand aquarium geplaatst kan worden. Uiteraard is het ook mogelijk om T5, HQI, een combinatie hiervan of andere merken LED te gebruiken.

Over Econlux Solar Stinger

Een speciaal ontwikkelde warmtegeleiding aan de bovenzijde van de lamp zorgt ervoor dat de warmte goed wordt afgeleid. Hierdoor is de minimale levensduur gebaseerd op 35000 branduren. De SunStrip is te krijgen in vier verschillende kleurvarianten, Daylight, Coral-Plant, Marine en Deep Blue, die samen voor elk aquarium de ultieme verlichting garandeerd. De LED strips zijn te verkrijgen vanaf 20cm, oplopend met steeds 10cm, tot 140cm. Met behulp van verschillende bevestigingssystemen is het makkelijk te monteren bij elk nieuw en bestaand aquarium.

–        Minimale levensduur: 35000 branduren
–        Te verkrijgen in 4-kleurvarianten (Daylight, Coral-Plant, Marine en Deep Blue - te verkrijgen vanaf 20cm tot 140cm.)
–        2 jaar volledige garantie.
–        2 Watt per 10 cm

T5 Verlichting

T5_frei

Naast de SolarStinger LED Sunstrips kunt u ook kiezen voor onder andere de SolarRaptor T5 verlichting. Deze lampen zijn energiebesparende lampen die optimaal licht geven. De verlichting heeft een lage investering met een hoge ‘return on investment’ door middel van de hoge kwaliteit en de duurzame componenten. De verlichtingsunit wordt geleverd inclusief ingebouwde reflector en een Aquastar lamp.

Bevestigingsmaterialen

Bridgeholder Flatholder Plateholder T5holder Zholder T8holder

 

Opties

Uw Aquarium kunt u aanvullen met diverse opties, zodat uw maatwerk aquarium volledig aan uw wensen voldoet.
Opti White voorruit en of zijruiten
stabilisatiestroken boven: voor en achter of rondom
treksrippen
gaten boren
overloop
lichtlijst
grindlijst
panorama
achterwand bekleding
kit kleur
en nog veel meer!

 

KLEURENSTALEN

U kunt uw aquarium & meubel afwerken met c-bond, formica (verkrijgbaar in de kleuren witzwart, antraciet of aluminium) of met zwart glas.

Diamond-Kubus-aquariums(profielen)_vrijstaand(spiegelen)

C-Bond
Het plaatmateriaal c-bond is een aluminium sandwichplaat en is gemaakt van kunststof met 2 aluminium toplagen. Het aluminium zorgt voor de sterkte en een glad oppervlakte, terwijl het kunststof garant staat voor een laag gewicht. Door de aluminium toplagen zal dit materiaal niet krom trekken. Dit materiaal heeft een dikte van 3 mm en is verkrijgbaar in de kleuren Snow WhiteSilver MetallicBlack Shine (hoogglans) en Midnight Black.

thumb_diamond_midnightblack thumb_diamond_silvermetallic thumb_diamond_snowwhite

(Overige kleuren zijn beschikbaar op aanvraag en tegen een meerprijs)

 

Onder Aquaria, Diamond staan wat standaard custom made aquaria. Voor een compleet aquarium op maat, bel, e-mail of WhatsApp ons even.